Autor: Informer.rs

19.06.2020.

12:47

Foto:

Sport

PONOVO KUKA! Murinjo: Nećemo biti u istoj ligi sa ostalima u prelaznom roku!

Totenhem je prošle godine potrošio više od 100 miliona funti, ali Murinjo ne očekuje da će imati isti budžet i ovog leta.

Londonski klub je trenutno osmi u  Premijer ligi, a večeras će igrati protiv Mančester junajteda, prvi meč otkako se nastavilo takmičenje, prekinuto pre tri i po meseca zbog pandemije korona virusa.

- Mislim da ćemo biti izbalansirani, a to je Totenhem. Već sad vidite primere da klubovi ulažu i prave velike poteze na tržištu, a imamo još devet utakmica do kraja sezone. Znamo da nećemo biti u istoj ligi sa njima, u istom svetu, pošto će ti klubovi raditi potpuno drugačije od nas - rekao je Murinjo, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Čelsi je juče objavio petogodišnji ugovor sa napadačem Lajpciga Timom Vernerom. On je drugo pojačanje Čelsija ove sezone, nakon što je u februaru došao Hakim Ziješ iz Ajaksa za 37 miliona funti. Mančester junajted je u januaru doveo Bruna Fernandeša iz Sportinga iz Lisabona za 47 miliona.

Murinjo je rekao da ne očekuje da klub neće ništa uraditi tokom prelaznog roka.

- Očekujem da uradimo male važne stvari i ako to uradimo i pojačamo se na dve, tri pozicije na kojima moramo, potpuno sam spreman na izazov. U potpunosti podržavam upravu i vlasnike - dodao je portugalski trener.

On je rekao da Junajted i Čelsi "mogu da rade šta god hoće" i da "to nije naš problem".

- Pojačaćemo ekipu onako kako možemo. Nema problema - naveo je Murinjo.

Bonus video: