Autor: Informer.rs

25.06.2020.

08:14

Foto:

Sport

VREĐAJU MI DECU 90 MINUTA, ALI JAKI SMO! Lalatović trofej posvetio porodici!

Novosađani su u finalu savladali Partizan posle velike drame i boljeg izvođenja jedaneasteraca 4:2, dok je nakon 90 minuta meča bilo 2:2.

- Ovaj trofej poklanjam ćerki Ini i sinovima Vanji i Marku, moja deca najviše preživljavaju ovo vređenja, vređaju ih tokom svih 90 minuta. Majku moje dece vređaju tokom 90 minuta. Ali kažem, moja porodica je velika, moja porodica je jaka. Oni znaju da ove uvrede koje dobijaju ne zaslužuju. Ali istrpeo sam stoički i ovu pobedu poklanjam porodici - rekao je Lalatović posle utakmice.

Trener Vojvodine kaže da je meč bio izjednačen.

- Prvo poluvreme je pripalo nama, drugo njima. Ali mislim da smo zaslužili u regularnom toku utakmice. Bog je tako hteo, tako je tražio, da bude neizvesno do kraja. Pokazali smo da smo veliki klub, to su veliki igrači, tako se bori za Vojvodinu, sever Srbije, Novi Sad i naše navijače. Ovo je sve njihovo. Danas svaki Novosađanin treba da je ponosan na igrače Vojvodine jer su ostavili svoje srce za svoj grad i Vojvodinu -  rekao je Lalatović i dodao:

- Ovo sam priželjkivao 10-11 godina. Tri puta sam igrao polufinale, a sada četvrti put sam ušao u finale i osvojio. Dva puta me je Partizan izbacivao, a treći put sam ja uspeo da pobedim.

Bonus video