Autor: Informer.rs

03.07.2020.

23:59

Foto:

Sport

(VIDEO) DA JE SEZONA POČELA U JUNU, ATLETIKO BI BIO KONKURENT ZA TITULU! Majorka spas mora da traži na drugom mestu!

 

Ekipa Čola Simeonea nije dovodila u pitanje već unapred upisanu pobedu protiv Majorke koja će slamku spasa u borbi za opstanak morati da potraži na drugom mestu, ali ne u Madridu.

(VIDEO) REAL STAVIO "ŠAPE" NA ŠAMPIONSKI PEHAR! Jović gledao sa klupe, Ramos rešio sve dileme i ostavio Barselonu na "minus 4"!

Bez mnogo problema "jorgandžije" su došle do pete pobede u sedam mečeva od kako je nastavljena španska liga. Uz to su odigrali nerešeno sa Atletik Bilbaom u gostima i na Nou Kampu protiv Barselone. Da se računaju samo utakmice od nastavka LaLige našli bi se tik uz Real Madrid, a bili bi ispred Katalonaca.

Informer

Pobednik je rešen već u prvom poluvremenu, a za to se potrudio Alvaro Morata koji je u 29. bio precizan sa bele tačke, a drugi pogodak stigao je u nadoknadi. Tačku na i stavio je Koke u 79. minutu meča.

Atletiko je ovako napravio ozbiljan korak ka plasmanu u Ligu šampiona jer sada beži Viljarealu osam bodova što znači da "žuta podmornica" mora da savlada Barselonu da bi ostala u igri za elitno takmičenje.