Autor: Informer.rs

08.07.2020.

22:10

Foto:

Sport

ZAGREB NA NOGAMA! Navijači Dinama protestovali, NEĆE MAMIĆA U KLUBU!

 

Okupljanje nije bilo prijavljeno policiji, ali su se pred pripadnicima navijačke grupe pojavili kordoni interventne policije koja je navijačima onemogućila eventualni ulazak u prostor stadiona, prenela je agencija Hina.

(FOTO) HRVATI, ZAR VAS NIJE BAR MALO SRAMOTA?! Prete Srbima KLANJEM I UBIJANJEM, a izvinjavaju se SAMI SEBI!

Protest je započeo okupljanjem BBB oko 18.00 na ulazu u Maksimirski park, odakle se grupa od dvestotinak navijača preselila pred službeni ulaz na stadion, gde su već bile rasporedjni policijski kordoni koji su bili spremni na intervenciju u slučaju izbijanja incidenta.

Informer

Navijači su mirno, bez skandiranja čekali pred službenim ulazom i tražili sastanak sa predstavnicima Uprave kluba kako bi im iskazali svoje nezadovoljstvo povratkom na trenersku klupu Zorana Mamića, nepravosnažno osudjenog na četiri godine i 11 meseci zatvora zbog učestvovanja u izvlačenja višemilijunskih iznosa iz Dinama, i opštim stanjem u prvoj ekipi nakon što je Nenad Bjelica napustio trenersku poziciju.

Sedmorica predstavnika BBB-a puštena su u klupske prostorije nešto pre 19.00, a pola sata kasnije navijači su se mirno i bez ikakvih incidenata premestili na stepenice na Maksimirskoj ulici, dok su pollicijske snage i dalje osiguravale prostor oko službenog ulaza na stadion.