Autor: Informer.rs

22.07.2020.

12:30

Foto:

Sport

HRVAT BAŠ VOLI SRBE! Niko Kovač hoće "orlove", Pavlović čeka zemljake u Monaku!

Strahinja Pavlović je stigao u Monako, a uskoro bi društvo mogli da mu prave zemljaci.

Navodno, kako tvrdi Bild, hrvatski strateg planira da u Monte Karlo dovede  Filipa Kostića i Luku Jovića sa kojima je svojevremeno više nego uspešno sarađivao u Ajntrahtu.

Kostić ima već 27 godina i sad mu je trenutak da potpiše ugovor života. Pominjali su se i Inter i Milan kao interesenti za Kostića, ali su sada priče utihnule i možda bi Kovač mogao to da iskoristi. 

Mogao da košta oko 32.000.000 evra, a nije na odmet pomenuti da se pre krize Ajntraht svakako nadao sumi većoj od 50.000.000 evra, sad je pitanje koliko bi mogao da izvuče.

Što se tiče Jovića, Zinedin Zidan je već rekao da će on i definitivno i sledeće sezone biti u Realu. Ali, to naravno ne sprečava medije da spekulišu. Španski mediji tvrde da Jović ostaje samo zato što u Madrdu znaju da neće moći da izvuku 60.000.000 evra koliko su ga prošlog leta platili Ajntrahtu.

Informer

 

Mogao bi Real Jovića da pošalje na pozajmicu u Monako da tamo sebi digne cenu. Navodno je Milan  bio spreman da za Jovića ponudi 30.000.000 evra, ali to je bilo dok se mislilo da će Ralf Rangnik da vodi sportsku politiku. Ipak, uprava je ostala uz Stefana Piolija kao trenera i Paola Maldinija na mestu sportskog direktora.

Bonus video