Autor: Informer.rs

02.08.2020.

19:10

Foto:

Sport

OVO NEMA NIGDE! Hrvatski huligan pronašao jeftin izgovor za vređanje SRPSKIH žena i dece! Da li sledi SRAMNO POMILOVANJE!?

Joško je priznao da je bio kreator groznih poruka i pretnji srpskoj deci i ženama, ali u svojoj odbrani kaže da je "za sve kriv alkohol", prenosi "Telegraf".

(VIDEO/FOTO) OVO NIJE JAHTA VEĆ SVEMIRSKI BROD! Medžik Džonson stigao u Split! NEVEROVATAN prizor koji ledi krv u žilama!

- Ja sam izradio taj transparent. Žao mi je zbog toga. Sve se dogodilo zbog velike količine alkohola. Ne znam zašto sam to uopćštee napisao. Kriv je alkohol, a i društvo me ponelo. Izradio sam na transparentu i stilizirano "ušato" U. Znam da je to znak Nezavisne državne Hrvatske, ali ne znam je li isticanje toga simbola kažnjivo - rekao je Luka zvani Joško, prenose hrvatski mediji.

Informer

Njemu i još petorici njegovih prijatelja, pripadnika navijačke grupe Bed Blu Bojs, transparent u kojem poziva na ubijanje srpskih žena i dece i uzvikivanje pokliča "Ubij Srbina",  doneli su optužnicu Opštinskoga državnoga suda, a nakon što su već dva meseca proveli u istražnom zatvoru prete im i bezuslovne zatvorske kazne.