Autor: Informer.rs

03.08.2020.

12:10

Foto:

Sport

(FOTO) PENALI SUĐENI ZVEZDI I PARTIZANU - ŠTA JE ZAPRAVO ISTINA? Evo koliko su prošle sezone JEDANAESTERACA izveli "večiti" rivali!

Problem je nastao kada je Danilo Grujić pokazao na belu tačku posle kornera Partizana. Najpre je trener Kruševljana bio veoma ljut, a nakon toga oglasili su se iz Crvene zvezde otvorenim pismom upućenom FSS-u, a stigao je i odgovor Partizana.

PARTIZAN TUŽI ZVEZDU SUDU U LOZANI! Vuletić traži da se crveno-belima poništi titula!

Sa Marakane su tražili da se Grujić sankcioniše, dok su crno-beli tvrdili da je Zvezda upravo ekipa kojoj je suđeno najviše penala prethodne sezone, tvrdivši da ih je bilo 17. Međutim, brojke su nešto drugačije.

Prema zvaničnim podacima, šampionu Srbije suđeno je 10 najstrožih kazni, od kojih je 9 iskorišćeno, dok je jedan penal promašen. Isti broj jedanaesteraca izveo je Čukarički, dok je Partizan odmah iza, sa svega jednim manje (9), a deli poziciju sa Proleterom.

Informer

Što se nove sezone tiče, nakon kompletiranog 1. kola Superlige dosuđeno je pet jedanaesterca, jedan za Partizan, jedan za Crvenu zvezdu, po jedan za Radnik i Spartak, a jedan za TSC iz Bačke Topole koji nije realizovan.