Autor: Informer.rs

15.08.2020.

08:10

Foto:

Sport

(FOTO) AU KAKVO PONIŽAVANJE! Nemac BRUTALNO dotukao Barselonu!

Ulje na vatru posle meča dodao je Tomas Miler, koji je izjavom dokrajčio rivale.

- Teško je objasniti ovo. Rekao bih da je naš tim u ovom momentu u fenomenalnoj formi. Zahvalan sam na nagradi za igrača utakmice. Radili smo veoma jako. Mislim da je svima teško da nas pobede. Baš smo se zabavili danas -  rekao je Miler posle utakmice.

Objasnio je Miler i kako funkcioniše presing koji pravi njegova ekipa.

- Za naš stil igre nije bitno koja su imena igrača. Naravno da su to posebni igrači pa moramo zbog toga da budemo i agresivniji i da stalno ponavljamo neke situacije. Kada neko napravi presing i prođu ga, nema problema, jer dolazi sledeći i uzima loptu. Imamo i mnogo talenta u napadačkom delu, Filipe je ušao, Kingsli je ušao, tako da... Osećamo se jako dobro, naravno, bilo je jako posebno, ali moramo da budemo tihi.

Ali, Miler poruče da sada ne smeju da polete i pored velikoj trijumfa protiv rivala kakav je Barselona. 

- Sledeća utakmica kreće sa 0:0. Znam da su i druge ekipe gledale ovaj meč, mogu da budu impresionirani ili ne, ali krećemo od nule i idemo da dobijemo i sledeći meč i da odemo u finale. Moramo da budemo smireni, tihi, opušteni.. Alikada ustanemo ujutru i odgovorimo na sve poruke koje smo dobili od kuće, moramo da idemo da se spremimo da dobijemo polufinale i finale. Poznajem dobro ove turnire i posle ovako velikih pobeda zna da bude teško. Zato moramo da budemo oprezni - poručio je Miler.

Bonus video