Autor: Informer.rs

16.08.2020.

12:55

Foto:

Sport

RASULO U BARSI POSLE BRUKANJA! Sprema se čistka, a evo kome ŽELE DA VIDE LEĐA!

Treneru Kikeu Setijenu čelnici kluba već traže naslednika, a navodno je Kuman najveći favorit. Što se tiče fudbalera, skoro svi mogu da napuste klub. 

Na prodaju su svi osim Mark Andre Ter Štegena, Lionela Mesija i Frenkija De Jonga, kao i klinci poput Ansu Fatija i Rikija Puiga, prenosi Mundo deportivo.

Klub bi mogao da napusti Luis Suarez. Urugvajac ima opciju da produži ugovor za još jednu sezonu, ali je sva prilika da bi pre kraja prelaznog roka mogao da ode.

Samjuel Umtiti je drugi od skupljih igrača koje Barsa namerava da proda, tim pre što ima ugovor do 2023. Jedan od razloga su loše igre, drugi su povrede, ali i ono što se ocenjuje kao loše ponašanje. Slično je i sa Osmanom Dembeleom.

Ivan Rakitić je i pre debakla od Bajerna bio za prodaju i pitanje je samo gde će otići, što se ne može reći za Đordija Albu. Sa ugovorom do 2024. godine i izlaznom klauzulom od 500 miliona, teško je da će tu moći da bude selidbi, pod uslovom da Barselona ne spusti cenu, svesna da Alba više nije dovoljno dobar za startera.

Mundo deportivo piše da su za prodaju i Antoan Grizman i Serđi Roberto, Nelson Semedo i Arturo Vidal su takođe za prodaju, uprkos tome što je klub nedavno pregovarao produžetak saradnje baš sa Semedom. 

Bonus video