Autor: Informer.rs

24.08.2020.

17:46

Foto:

Sport

POTPUNA BLOKADA DELA TIRANE ZBOG DOLASKA ZVEZDE! Policija zabranjuje okupljanja, niko neće moći da priđe stadionu!

Kako se navodi u saopštenju policije, preuzete su sve mere da se meč održi bez problema, kao i da se osigura javni red i mir i bezbednost učesnika pre, za vreme i posle utakmice. Takođe, na snazi je zabrana okupljanja za navijače i ukoliko.

SPREMA SE NOVI HAOS SA DRONOM U ALBANIJI! Tirana obavestila policiju o SUMNJIVIM dojavama!

Informer

Policija je saoptenjem obavestila građane Tirane da će samo timovi i članovi Albanskog fudbalskog saveza biti u mogućnosti da uđu na stadion u skladu sa protokolom o organizaciji mečeva. Ukoliko dođe do kršenja protokola, policija navodi da će intervnisati prema normativnim aktima protiv svih odgovornih lica i da će im biti izrečene odrovarajuće mere.

Navodi se i da se zabranjuje okupljanje navijača na trgovima i okolnim mestima oko stadiona, a ukoliko se uoči okupljanje, policija navodi da će intervenisati. Neki putevi će biti blokirani i biće zabranjeno kretanje i vozilima i pešacima.

Informer

Policija navodi i koje će ulice biti zatvorene od 18 časova do zavšetka meča. Ulice oko stadiona, kao i Trg Majke Tereze, koji se nalazi ispred stadiona Air Albanija, će biti potpuno blokirani za vozila i pešake u periodu dva sata pre utakmice i nakon što se meč završi.