Autor: Informer.rs

01.09.2020.

12:42 >> 13:02

Foto:

Sport

TEŽAK ŽREB ZA PARTIZAN! Crno-beli idu u Belgiju, Voša izbegla Totenhem, TSC ide u Litvaniju ili Češku!

 

Partizan je bio povlašćen na žrebu za treće kolo. Igraće protiv Šarlroa iz Belgije i to na gostujućem terenu. Naravno prethodno mora da eliminiše moldavski Sfintu.

Crno-beli baš nisu imali sreće. Belgijski šampionat  je izuzetno jak, a Šarlroa tamo posle četiri kola ima  maksimalan učinak od sve četiri pobede, uz gol-razliku 7:1!

Informer

(VIDEO) NENAD LALATOVIĆ, TRENER VOJVODINE, ISKRENO PRIZNAJE: OSTAĆU "LUD" ZAUVEK: Dijego Simeone lupa šamare saradnicima, pa ga svi hvale!

 

ANALIZA SPORNIH SITUACIJA IZ NOVOG SADA! Sudijski ekspert poručio: Sumi čist crveni, nije bilo penala za Vojvodinu, faul za žuti nad Sadikom!

Vojvodina je na sreću izbegla Totenhem, u 3. rundi igra sa pobednikom meča Bala Taun/Standard Lijež. Novosadske Lale biće gosti u ovom susretu.

U ovom trenutku deluje da su mnogo bliži Standardu iz Liježa, ali bi trebalo prvo sačekati da potvrde ulogu favorita u Velsu.

Informer

 

Potencijalni rival TSC, ukoliko eliminiše Stetauu, biće pobednik duela Riterai - Slovan Liberec!

Utakmice trećeg kola kvalifikacija igraće se 24. septembra, a još pre toga, 18. istog meseca, održaće se i žreb za plej-of koji je na programu 1. oktobra. 

Bonus video