Autor: Informer.rs

05.09.2020.

22:25

Foto:

Sport

PARTIZANOVI KLINCI ODNELI POBEDU U DERBIJU! Zvezda dominirala, Jović odneo sva tri boda sa Marakane!

Prvi ovosezonski omladinski derbi između Crvene zvezde i Partizana pripao je crno-belima koji su u 8. kolu šampionata naneli prvi poraz "večitom rivalu", rezultatom 2:1.

ZVEZDA NIKAD NIJE BILA BOLJE PLASIRANA! Crveno-beli stigli Lester, uradili su dobar posao i za Srbiju! Čekaju se TSC, Vojvodina i Partizan!

Strelci za Partizan bili su Štulić i Jović, uz štopera Purića, dva ponajbolja aktera u pobedničkom sastavu, dok je jedini gol za Zvezdu delo Bačanina, koji se snašao posle greške golmana Partizana Gočmanca.

Informer

Gosti jesu trijumfovali, ali daleko od toga da su igrački bili bolji od rivala, tek sporadično su imali inicijativu, dok su crveno-beli bili dominantniji u posedu i šansama, no ovog puta su ostali praznih šaka.

Strelac gola za Partizan Štulić, kapiten i momak koji je već uplovio u seniorski fudbal, pogodio je i stativu u prvom poluvremenu, što je, uz dva šuta koja su rezultovala golovima - bilo sve sa napadačkog repertoara gostiju u meču odigranom na terenu podno južne tribine našeg najvećeg stadiona.