12.09.2020.

14:50

Foto:

Sport

JOVIĆ PLATIO SOFIJIN POROĐAJ 35.000 EVRA! Fudbaler nije štedeo da ugodi manekenki!


Fudbaler Real Madrida Luka Jović (22) potrošio je na vođenje trudnoće i porođaj svoje verenice Sofije Milošević (29) čak 35.000 evra!

12 MESECI

SU U VEZI LUKA I SOFIJA
400 HILJADA EVRA ZARAĐUJE LUKA JOVIĆ NEDELJNO U MADRIDU

Atraktivna plavuša rodila je u utorak dečaka Alekseja u prestižnoj ginekološkoj privatnoj klinici u Madridu. Prvobitan plan je bio da se Beograđanka porodi u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je epidemija koronavirusa poremetila planove.

Poslušao saigrače

Luka ništa nije prepuštao slučaju, već se kod saigrača raspitao o klinikama u prestonici Španije, a onda izabrao najbolje za svoju buduću ženu, tvrdi izvor Informera.

Informer

 

Spekulisalo se da će Luka Jović karijeru nastaviti u Milanu, o tome čitajte OVDE.


- Privatne klinike i pregledi su u Španiji mnogo skuplji nego u Srbiji, pa je Luka je na Sofijinu trudnoću i porođaj potrošio 35.000 evra. Naravno, u ovu sumu ne ulazi samo samo porođaj već i kompletno vođenje trudnoće od prvog meseca. To podrazumeva stalne konsultacije, ultrazvučne preglede, briseve, standardne analize krvi, anesteziju, pregled srca, noćenja u luksuznom apartmanu, prisustvo oca na porođaju... - tvrdi izvor Informera.

Počinje Primera

Najjača španska liga Primera počinje ovog vikenda, a otvoriće je meč Eibara i Selte (16). Na teren neće izaći Real Madrid, Atletiko i Barselona, jer su njihovi mečevi protiv Hetafea, Sevilje i Elčea odloženi zbog učešća u Evropi i kasnijeg završetka sezone.

Iako 35.000 evra za većinu ljudi predstavlja ozbiljan novac, za reprezentativca Srbije to je prava sitnica jer u "kraljevskom klubu" nedeljno zarađuje čak 400.000 evra bruto, odnosno oko 200.000 evra neto.

Sofija se porodila ranije nego što je trebalo, ali je sve prošlo u najboljem redu i već u četvrtak Luka je izveo naslednika iz porodilišta. Manekenka je već na svom Instagram profilu podelila fotografiju vitke linije, a samo dva dana posle porođaja je izgledala kao da nije ni bila trudna.

Upoznao brata

Srećna porodica sada boravi u luksuznom domu u Madridu, a sa Sofijom, Lukom i Aleksejom je i fudbalerov jednoipogodišnji sin David. Prvenac mladog fudbalera rođen je u februaru 2019. godine, a majka mu je Anđela Manitašević, Lukina prva devojka sa kojom godinama nije u vezi. Kako je Anđela otkrila jednom prilikom, trudnoća im se omakla.
Sofija i Luka su u vezi manje od godinu dana, a venčanje planiraju za predstojeće proleće nakon što je manekenka zaprošena pre mesec dana u Italiji.
 

Bonus video