Autor: Informer.rs

12.09.2020.

21:02

Foto:

Sport

(VIDEO) ZBOG OVOGA JE VREDELO ČEKATI POVRATAK PREMIJER LIGE! Magični Lids, het-trik Salaha i SEDAM POGODAKA za start nove sezone!

 


Šampion i povratnik u Premijer ligu odigrali su uzbudljiv meč na Enfildu u kojem je "palo" sedam golova. "Redsi" su tri tri puta imali prednost, ekipa Marsela Bijelse je tri puta stizala do izjednačenja, sve dok Mohamed Salah u 88. minutu sa penala nije rešio pitanje pobednika.

(FOTO) LIVERPUL "POKRAO" HRVATE! Englezi predstavili novu opremu koja je IDENTIČNA kao kod "vatrenih"!
 
Salah je već u četvrtom minutu postigao prvi gol na meču i doneo prednost svojoj ekipi, takodje sa penala. Prethodno je u kaznenom prostoru rukom igrao Robin Koh.


Lids je u 12. minutu izjednačio nakon što je Džek Herison prošao kroz odbranu "crvenih" i preciznim udarcem savladao golmana domaćih.

Informer

Osam minuta kasnije, Liverpul je ponovo stigao do prednosti. Endi Robertson je izveo korner, a Virdžil Van Dajk je nadskočio odbranu Lidsa i zatresao mrežu glavom.

Povratnik u Premijer ligu je u 30. minutu stigao do novog izjednačenja posle greške odbrane Liverpula, a strelac je bio Patrik Bamfort.

Tri minuta kasnije na semaforu je pisalo 3:2, posle dugog pogotka Salaha koji je odbijenu loptu sjajno poslao u gol.

Do narednog gola čekalo se do 66. minuta kada je Mateuš Klih pogodio za 3:3.

U nastavku meča bilo je prilika na obe strane, ali ne i golova sve do 88. minuta kada je Rodrigo skrivio penal, a Salah ga realizovao.

Liverpul će u narednom kolu gostovati Čelsiju, dok će Lids dočekati Fulam.