Autor: Informer.rs

15.09.2020.

11:08

Foto:

Sport

BRUTALNO PRETUČENE! Horor, divljački napad na sestre fudbalera Sitija!

Dunja i Ines su vlasnice salona lepote u Parizu gde su i pretučene a u salonu je sve demolirao. 

Na svu sreću doktori su potvrdili da se ne radi o ozbiljnim povredama, ali će zbog traume ostati u bolnici na posmatranju. Donia je ove vesti saopštila  bratu koji se nalazi u Mančesteru, a Marez je bio u šoku zbog svega što se desilo njegovim sestrama.

One su policiji izjavile da ih je napala grupa mladića i da im je cilj zaista bio da ih povrede. Francuska policija objavila je da je reč o bandi koja ordinira tim naseljem, te da im ovo nije prvi takav napad.

Na nadzornim kamerama se vidi kako je 12 mladića ušlo u salon i počeli su sve da razbijaju. Marezove sestre su pokušale da ih zaustave, ali na kraju su samo izvukle deblji kraj.- Šokirane smo i pod traumom. Ne znamo zašto nam se ovo desilo i da li je moguće da je zbog toga što smo Marezove sestre. Sve se zbilo u sekudi. Tri automobila su se zaustavila ispred salona i ti momci su nas napali. Vređali su sve koji su tu bili i razbijali stvari po salonu. Jedan je pokušao da me udavi, dok je drugi udario moju mlađu sestru - rekla je Dunja.