Autor: Informer.rs

18.09.2020.

14:21

Foto:

Sport

ZVEZDA DOBRO PROŠLA, ide u Sloveniju ili Jermeniju, u Humsku stižu Leh ili Apolon, Voša domaćin u plej-ofu!

Šampion Srbije će u plej-ofu igrati protiv pobednika meča između Ararata i Celja iz Slovenije. I ovog puta će srpski šampion igrati u gostima.

Zvezda je porazom od Omonije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona obezbedila plasman u plej-of LE. Mogli su crveno-beli za rivala da dobiju Seltik ili Ludogorec, ali je šampion Srbije dobro prošao. Mada, tako je bilo i posle žreba za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pa se nisu lepo proveli na Kipru.

Utakmice trećeg kola kvalifikacija igraju se sledećeg četvrtka, 24. septembra, dok su plej-of mečevi zakazani za 1. oktobar. U obe runde igra se samo na jednu utakmicu.

Informer

 

Partizan će prvo morati da savlada Šarlroa u Belgiji, a potom ga u baražu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope čeka Apolon ili Leh, pobednik ovog duela!

Klub iz Humske je eliminacione borbe počeo od prvog kola, prvo je bio bolji od RFS iz Rige, a potom  od Sfintul Georgea, a u oba slučaja presudan je bio gol iz jedanaesterca.

Informer

Starsportphoto

 

Protivnika u plej-ofu dobila je i Vojvodina.  Novosađani će u trećem kolu igrati protiv Standarda iz Liježa, ako pobede  naredni rival će "lalama" biti pobednik duela Fehervar  Rems. Lala će igrati u Srbiji.

Golmena Fehervara Emil Rockov mogao bi da se vrati na "Karađorđe" ili bi u Srbiju mogao da dođe Predrag Rajković, reprezentativni golman Srbije koji nosi dres Remsa. 

Bonus video