Autor: Informer.rs

29.09.2020.

13:28 >> 14:43

Foto:

Sport

TRANSFERI UŽIVO (29. SEPTEMBAR)! Još jedan Srbin u Premijer ligi! Pljušte milioni!

22.00 -Bajern iz Minhena se interesuje za beka Brajtona Tarika Lemptija. Hansi Flik namerava da pojača zadnju liniju odbrane i da dovede igrača koji će biti podrška Benžaminu Pavaru.

Informer

20.30 - Srpski reprezentativac Nikola Maksimović, na meti je Vest Hema! Kako prenose italijanski mediji, "čekićari" su spremni da Napoliju plate 25 miliona evra!

Informer

19.00 - Liverpul i Šefild Junajted su postigli dogovor - Rajan Bruster napušta Enfild, ali su Redsi u dogovor ubacili "baj bek" klauzulu. "Oštrice" će za napadača platiti 20.000.000 evra, ali još uvek nisu utvrđeni ostali detalji, među kojima je i iznos "povratnog" otkupa u slučaju da Liverpul odluči da ga vrati, mediji nagađaju da će ta suma iznositi oko 44.000.000 evra!

17.30 - Talentovani fudbaler Borusije Džejdon Sančo, prema rečima kapitena tog tima Marka Rojsa, ostaje u taboru "Milionera"!

15.46 - Sportski direktor Olimpika Pablo Longorija priznaje da će Olimpik finiš prelaznog roka iskoristiti da proda  nekoliko igrača, ali tvrdi da Nemanja Radonjić nije u toj grupi.

- Nemanja ima ugovor (do 2023. godine, prim.aut), zna kakva mu je uloga u timu, da je u rotaciji. Donosi nam veliku brzinu kada uđe na terenu. Pa da razjasnim: Nemanja nije na transfer listi niti je naša ideja da ga se rešimo po svaku cenu - kazao je Longorija.

15.24 - Lester je veoma blizu da za 37 miliona dovede Barnlijevog defanzivca Džejmsa Tarkovskog.

15.22 - Italijanski Skaj javlja da su Lion i Milan dogovorili transfer Lukasa Pakete! Nije u pitanju pozajmica već definitivna prodaja od koje će Milan finansirati kupovinu štopera. 

15.12 - Francuski fudbaler Kilijan Mbape preći će 2021. godine u Real Madrid, tvrdi Evrosport pozivajući se na izvore bliske klubu. Mbape je ugovorom vezan za Pari Sen Žermen do 2022. godine. Ipak, inostrani mediji su već preneli informaciju daje 21-godišnjak saopštio upravi kluba da želi da ode 2021. Prema pisanju Evrosporta, Mbape će karijeru nastaviti u Real Madridu, gde će zameniti Luku Jovića. Kako se navodi, predsednik kluba Florentino Peres rekao je treneru Zinedinu Zidanu da će Jović zadržati dres sa brojem devet dok u klub ne stigne Mbape.

Informer

 

14.51 - Skaj javlja da je Fulam u završnoj fazi pregovora sa Lajpcigom oko pozajmice krila Ademole Lukmana koji se nije snašao u Nemačkoj posle transfera iz Evertona.

14.41 - Sautempton i VBA su klubovi koji su zainteresovani da u finišu prelaznog roka dovedu Seltikovog vezistu Olivjea Nčama.

13.26 - Ronald Kuman, trener Barselone, traži od čelnika kluba da u finišu prelaznog roka dovedu Depaja, tvrdi katalonski Sport. Problem je odšteta, Lion traži 30 miliona evra.

13.13 - Žoze Murinjo je precrtao Delea Alija koji bi mogao da nastavi karijeru u Pari Sen Žermenu.

Informer

 

12.27 - Vulverhempton je želeo Daglasa Kosta, Juventus je bio spreman da ga proda, ali je Brazilac odbio da pređe u slabiji klub.

12.26 - Udineze je odbio ponudu Zenita od 30.000.000 evra za argentinskog fudbalera Rodriga De Pola. Zebre traže 40.000.000 evra za svog najboljeg igrača.

12.25 - Andreas Pererira je prešđao u Lacio! U pitanju je dogovor o jednogodišnjoj pozajmici uz opciju otkupa ugovora za 27 miliona evra, a vezista Junajteda će u naredna dva ili tri dana proći lekarske preglede.

11.00 - Nekada veliki talenat holandskog fudbala i potencijalni srpski reprezentativac Rišairo Živkovič je promenio klub. Ostaje u Kini, napustio je Čangčun Jataj i prešao u Guangdžou R&F na pozajmicu.

10.50 -  Željko Buvač nakon funkcije sportskog direktora Dinama iz Moskve postaje trener tog kluba! Ništa neočekivano s obzirom na to da je ovo i bila prvobitna ideja kada je zimus dolazio u klub.

10.30 - Real Madrid radi sve da pronađe klub u koji bi mogao da pošalje bar na pozajmicu Luku Joviča, a navodno je tome najbliža Roma. Ali, nije samo "vučica" zaintersovana za Srbina.Imaće konkurenciju.  Španski mediji navodeda je Roma je najveći favorit za saradnju s Lukom, solidne šanse imaju Inter Milan. Mančester junajted se takođe pominje ali treutno nije realna opcija.

10.30 - Vest Hem je poslao ponudu Napoliju za Nikolu Maksimović, a interesovanje za srpskog defanzivca pokazuje i Fulam.

Informer

 

10.28- Roma sprema novu ponudu za defanzivca Mančester junajteda Krisa Smolinga, koji želi da se vrati u Rim.

10.26 - Vezista Bolonje Godrfi Donsa privukao je pažnju dva turska kluba, Malatije i Rizea, koji bi ga doveli na pozajmicu. Fudbaler iz Gane je prethodnu sezonu proveo kao pozajmljen fudbaler u Serkl Brižu.

10.25 - Dobro došli u još jedan dnevni blog u kojem ćemo se baviti najvažnijim dešavanjima sa fudbalske pijace. Šta se dešavalo prethodnog dana pročitajte OVDE.

Bonus video