Autor: Informer.rs

30.09.2020.

15:48

Foto:

Sport

PONOVO KOD KUĆE! Bivši reprezentativac Srbije opet u Vojvodini!

Borio se sa povredama nije bilo naznaka da će se vratiti fudbalu. Ali, Brkić će ponovo stati na gol i to u svom matičnom klubu – Vojvodini.  Novosađani su objavili da su  potpisali ugovor sa svojom nekadašnjom "jedinicom“ do kraja sezone.

Do 2011. godine, kada je otišao u Udineze, Brkić je skupio 117 nastupa za crveno-bele sa Karađorđa, a u dresu reprezentacije zabeležio je 11 nastupa.

Informer

 

- Presrećan sam što sam se vratio i što sam u prilici da karijeru završim tamo gde sam je i počeom, odnosno, gde sam proveo sve najlepše trenutke. Biću na raspolaganju svima i daću sve od sebe da pomognem kako god i koliko god mogu, jer to je prevashodni razlog mog dolaska. Što se ove sezone tiče, ne bih da se služim standardnim frazama, ali Vojvodina uvek ima velika očekivanja i sigurno je da ne bih želeo ništa manje nego prošle godine - poručio je Brkić, koji će nositi dres sa brojem 17.

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina) on Sep 30, 2020 at 5:09am PDT

Po odlasku iz Vojvodine 2011. Brkić je branio za Udineze, pa na pozajmicama za Sijenu, Kaljari i Karpi, da bi potom bio član PAOK-a.

Bonus video