01.10.2020.

10:46

Foto:

Sport

"ČARAPANI" DOBILI novog predsednika, a stadion će dobiti krov!

Na dnevnom redu Skupštine našao se i predlog novog, modernog Satuta kluba koji je jednoglasno usvojen. Pored brojnih spekulacija u medijima, novi Statut ne predviđa mogućnost privatizacije kluba i biće objavljen na sajtu Agencije za privredne registre, u skladu sa Zakonom. Skupština je takođe usvojila i novi Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji poslova.

Novi upravni odbor kluba broji pet članova: Miloš Nenezić - predsednik, Marko Mišković, Milorad Jovanović, Đorđe Avramović i Miloš Nikčević.

Za generalnog sekretara kluba izabrana je Valentina Vasić koja je do sada u klubu obavljala poslove FIFA TMS menadžera, koordinatora rada i PR-a.

Promene očekuju i Stadion Mladost, pa će, kako je najavljeno, posle rekonstrukcije infrastrukture, odnosno završetka severne tribine, početi i pokrivanje kompletnog stadiona. Tako će Čarapani, posle raznih i dugih nagađanja  dobiti i svoj krov.

Informer

fknapredak

 

Stadion "Mladost" dom je Napretka od 1976. i kuriozitet je da je izgrađen za samo 60 dana. Krajem 2011. urađena je modernizacija, postavljene su nove stolice na sve tribine, semafor i reflektori, a trenutni kapacitet iznosi oko 18.000 mesta za sedenje.

Pred novim rukovodstvom kluba je veliki i ozbiljan posao, što se sportskih rezultata tiče, jer se Napredak trenutno nalazi na začelju tabele Linglong Superlige Srbije sa tek 5 osvojenih bodova.