Autor: Informer.rs

03.10.2020.

15:00

Foto:

Sport

TUMBAKOVIĆ PRED SRPSKI okršaj u Čempionšipu otkrio za KOGA ĆE NAVIJATI!

Reding će na svom terenu dočekati Votford, a Ljubiša Tumbaković otkrio je za koga će navijati. 

- Navijam da oba trenera dobro pripreme utakmicu u kojo će uživati čitava Evropa. Ne mogu da se opredelim. Obojicu sam trenirao, ostale su mi lepe uspomene na zajedničke dane, tako da sad mogu biti srećan što ih gledam u ovim ulogama - rekao je Tumbaković za portal 24sedam.rs.

Informer

 

-Srećan sam što su Vlada i Paun, momci koji su jedan deo igračke karijere proveli pored mene, postali toliko uspešni treneri da su dobili priliku da rade kod Engleza. Svi mi, koji se bavimo ovim poslom, znamo dobro šta to znači. Lično najviše cenim kako Englezi rade i razvijaju fudbal. Ne preterujem ako kažem da su za korak ispred svih. 

Informer

 

Reprezentaciju Srbije očekuje veoma bitna utakmica u Oslu protiv Norveške u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

- Mi se za taj meč pripremamo i navijači treba da budu sigurni da ćemo mi dati sve od sebe da ih obradujemo pobedom. Od prvog okupljanja cilj nam je da stvorimo dobru atmosferu, najpre u timu, a potom i u javnosti. Iz dobrog odnosa reprezentacije, navijača i medija možemo da izvučemo zajedničku korist. Naravno, postoji mnogo  faktora, kao što je protivnik - zaključio je selektor Srbije.