Autor: Informer.rs

09.10.2020.

11:32

Foto:

Sport

SVE ZA SRBIJU! Ne moram nikada da postignem gol...

Golovima Sergeja Milinković Savuća Srbija je trijumfovala sa 2:1, plasirala se u finale baraža i smao je Škotska deli od plasmana na Evropsko prvenstvo.

Đzričić je bio pun pogodak selektora Ljubiše Tumbakovića. 

- Dobro smo ušli u utakmicu, u prvih 15 minuta, odigrali smo bolje nego inače, ne sećam se da smo ovako dobro energetski ušli u utakmicu u poslednjih ne znam ni ja koliko. Nismo to naplatili nažalost, ali ohrabruje to što smo igrali jako dobro. Nismo se predavali do kraja, na kraju smo pobedili, srećni smo i zadovoljni - kazao je posle meča Đuričić.

Informer

 

- Moglo je biti malo lepše da sam dao gol, ali dobro...Pristajem na to svaki put ako ćemo da prođemo. Imao sam i u prošloj protiv Rusije jednu takvu šansu, nisma je iskoristio, tako da moram više da poradim na tome. Više mentalno nego tehnički, samo malo više smirnosti i biće to sve kako treba.

Nije još ništa gotovo, finale baraža je na Marakani sa Škotima.

- Imamo prvo ove dve utakmice sad protiv Mađarske i Turske, pa ćemo da se okrenemo Škotskoj. Sigurno je da će biti za nijansu lakše, igrači poput Halanda i Šorlota nisu tamo, ali ne smemo nikoga potceniti. Mislim da smo na pravom putu.