Autor: Informer.rs

09.10.2020.

12:57

Foto:

Sport

POSLE BARAŽA Mladen Krstajić ponovo POSTAJE SELEKTOR!

Doskorašnji selektor Srbije najbliži je preuzimanju reprezentacije koja je pod komandom Duška Bajevića sinoć ispala iz baraža za Evropsko prvenstvo, prenosi Kurir.

BiH je važila za favorita protiv Severne Irske na Grbavici, ali je eliminisana na penale. Tako je propustila lepu šansu da se prvi put u svojoj istoriji plasira na šampionat Starog kontinenta, zbog čega trenerski veteran Bajević više neće raditi sa reprezentacijom.

Informer

 

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine sada će dobiti predsednika iz Republike Srpske, pa je tako Mladen Krstajić najbliži selektorskoj poziciji, piše portal Vestiregiona.com.

Bivši fudbaler Partizana, reprezentativac Srbine i čovek koji je u Nemačkoj gradio veliku karijeru nema ništa protiv preuzimanja novog posla.

- Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem ovu informaciju. Trenutno sam u poslu oko pravljenja rakije, ali razmišljam i o povratku u fudbal. Reprezentacije sa velikim potencijalom se ne odbijaju -  rekao je Krstajić za sajt ''vestiregiona''.

Krstajić je nedavno odbio bogatu ponudu da preuzme Al Sabab iz Bahreina, jer je želeo da se posveti proizvodnji rakije za domaće i svetsko tržište.

Bonus video