Autor: Informer.rs

09.10.2020.

15:21

Foto:

Sport

SVAKA ČAST! Srbin tek došao i odmah poslao moćnu poruku rivalima!

U konkurenciji za ovu tradicionalnu nagradu, pored Paunovića, bili su još i menadžer Bristol Sitija, jedinog uz Reding sa stopostotnim učinkom, Din Holden, Svonsija Stiv Kuper i Bornmuta Džejson Tindal.

- Izuzetna je čast primiti ovu nagradu i privilegovan sam što sam taj koji je prihvata u ime igrača, stručnog štaba, navijača i svih u klubu koji su nas podržavali od trenutka kada sam postao menadžer. Ovo je za celu porodicu Redinga. Kao što sam rekao i kada sam dolazio, na prvom mestu su klub i igrači koji za njega igraju. Ja sam ovde da radim za njih. Moram da se zahvalim vlasnicima za resurse koje su izdvojili i odličnom okruženju koje nam olakšava posao svakog dana - rekao je srpski stručnjak-

Paunović je prvi menadžer Redinga koji je osvojio nagradu za trenera meseca u Čempionšipu još od Japa Stama u januaru 2017. godine, i tek drugi srpski stručnjak kojem je uručeno ovo priznanje. Prvi je Slaviša Jokanović, koji je ima sa dva kluba. Prvu u Votfordu za april 2015. a potom tačno tri godine kasnije u Fulamu.

Nagradu za najboljeg igrača u septembru pripala je vezisti Blekburna, Bredliju Džonsonu.

Bonus video