Autor: Informer.rs

21.10.2020.

17:00

Foto:

Sport

KUP SRBIJE! Veliki preokret Radnika, Voša pobedom krenula u odbranu trona, Voždovac posle penala prošao dalje!

Radnik je stigao od 0:3 do 4:3 protiv Kabela u Novom Sadu, Vojvodina je bila sigurna protiv Jedinstva iz Rumenke, dok su Spartak i TSC lako izašli na kraj sa Sušicom, odnosno Trajalom.

Prvi meč današnjeg programa igran je u Šapcu, gde je Mačva dočekala Metalac. Klub iz Gornjeg Milanovca slavio je u tom duelu sa 2:1. Golove za pobednike postigli su Milisavljević i Arambašić, dok je jedini gol za domaću ekipu postigao Obrovac sa bele tačke. 

Informer

Izvukao se Voždovac protiv Grafičara i posle 2:2 u regularnom delu, na penala uspeo je da prođe u narednu rundu takmičenja. Poveo je prvoligaš u 10. minutu, povećali su prednost već 29., ali ni to nije bilo dovoljno za prolaz. Razigrali su se "zmajevi" u drugom poluvremenu i u nadoknadi vremena uspeli da izbore penale, a kasnije i pobedu. 


Aktuelni šampion i branilac trofeja, Vojvodina počela je svoj pu tu Rumenci protiv Jedinstva. Uspela je četa Nenada Lalatovića da prođe, mada nije bilo lako koliko se očekivalo. Uspela je Voša da slomi otpor rivala tek u 60. moniti, kada je Dekić postigao autogol, a šest minuta kasnije Čović je postavio sa bele tačke konačnih 2:0. 


Jedini Superligaš koji je ispao od tima iz lige ispod je Inđija koja je poražena od IMT-a. Uspela je ekipa sa Novog Beograda da slavi na svom terenu sa 2:1 i tako ostane jedina ekipa u osmini finala, a da nije iz Linglong Superlige Srbije, bar za sada.

Informer

 


Mačva - METALAC 1:2

VOŽDOVAC - Grafičar 2:2 (penali 4:2)

IMT NOVI BEOGRAD - Indjija 2:1

Jedinstvo Rumenka - VOJVODINA 0:2

Kabel - RADNIK 3:4

MLADOST - Dinamo Vranje 3:0

Novi Pazar - ČUKARIČKI 1:3

RAD - Kolubara 0:0 (penali 5:3)

Radnički Pirot - PROLETER 0:2

Smederevo - RADNIČKI NIŠ 1:2

Sušica - SPARTAK 0:2

Trajal - TSC 0:2

Partizan - Bačka (1:0)

Javor - Radnički 1923 (18.00)

Crvena zvezda - Zlatibor (odloženo)

Juče:

NAPREDAK - Žarkovo 2:1