Autor: Informer.rs

23.10.2020.

09:20

Foto:

Sport

ŠPANCI U ŠOKU! Luki Joviću PRETI ZATVOR? Sad je stvarno u PROBLEMU!

Prvo osnovno javno tužilaštvo podnelo je Prvom osnovnom javnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv Jovića zbog sumnje da se nije pridržavao mera za suzbijanje i sprečavanje širenja virusa tokom marta.

To naravno nije promaklo Špancima. Svi španski mediji bruje o Srbinu, a navijači su u panici. 

Da li Luku Jovića čeka šest meseci zatvora? - pitaju se Španci. 

- Jović u problemu, traže šestomesečni zatvor za njega! - naslov je teksta koji je objavila "Marka".

- Nastavlja se niz loših okolnosti za Jovića. Naime, nadležni u Srbiji traže pola godine zatvora zbog kršenja korona-propisa u svojoj zemlji.

Informer

 

Joviću preti šestomesečni zatvor jer se nije pridržavao kućne izolacije po dolasku iz Španije. Podneta je krivična prijava i ponuđen mu je oportunitet, a on to nije prihvatio…

- Nakon odbijanja da uplati 3,5 miliona dinara u humanitarne svrhe podnet je optužni akt u kojem Tužilaštvo traži šest meseci zatvora - prvi je objavio Informer. 

- Luka Jović pred šestomesečnim zatvorom - naslov je španskog dnevnog lista "As", u kome se podseća da je u momentu kada je naš reprezentativac prekršio propise o samoizlaciji - on stigao u Srbiju iz Španije, koja je bila epicentar korona virusa i najveće svetsko žarište.

- Sumnja se da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, jer je u periodu obavezne kućne izolacije napuštao mesto boravišta, a u njegovom stanu zatečena je još jedna osoba - prenosi ovaj španski list.

Španci ne mogu da veruju da nije želeo da se odrekne 30.000 evra, pa mu zbog toga preti zatvor.

Bonus video