Autor: Informer.rs

05.11.2020.

16:53

Foto:

Sport

SRCE JE REKLO SRBIJA! MI SMO SRBI! Oglasio se fudbaler Bajerna nakon što je odabrao da igra za "ORLOVE"!

Srbiju je izuzetno obradovala vest da je omladinac Bajern Minhena, Nemanja Motika odlućio da igra za reprezentaciju Srbije. On je u razgovoru za B92 otkrio odakle želja da igra za "Orlove".

Објава коју дели Nemanja Motika (@nemanja_motika) дана 2. Дец 2019. у 10:42 PST

- Srce je reklo Srbija. Oduvek sam bio za Srbiju, cela moja porodica - jasan je Nemanja Motika. 

Nemanja ima 17 godina i pokriva sve pozicije u napadu, može da igra i na krilima i iza napadača, ali i kao najistureniji. Odigrao je nekoliko utakmica za mlađe kategorije Nemačke, ali kada je stigao poziv FSS-a nije bilo dileme!

Објава коју дели Nemanja Motika (@nemanja_motika) дана 29. Сеп 2020. у 11:30 PDT

- Trener mi je prišao i rekao da je Bajern dobio poziv da se javim u Srbiju i to za dve godine stariju generaciju (U19). Bio sam oduševljen... Rekli su mi da je to velika stvar i da sam igrama zaslužio. Zvali su me i Nemci, ali sada je gotovo sa time. Samo Srbija!

U Minhenu imaju ozbiljne planove sa omladinskim reprezentativcem Srbije, a često se zbog leve noge mogu čuti i poređenja sa Frankom Riberijem.

Informer

- Prija kada se to čuje. Moj omiljeni igrač je Kristijano Ronaldo, a od srpskih igrača Dušan Tadić - rekao je Motika. 

Објава коју дели Nemanja Motika (@nemanja_motika) дана 28. Јун 2019. у 1:14 PDT

Nemanja ima i mlađeg brata Nikolu, koji igra u odbrani i ima 16 godina. Njega Nemci takođe pozivaju u reprezentaciju, ali utisak je da je i njegovo srce odabralo dres Srbije. Na kraju razgovora to su obojica stavila do znanja!

- Mi smo 100 odsto Srbi!