Autor: Informer.rs

05.11.2020.

21:42

Foto:

Sport

ODRAZILO SE SVE OVO NA MOJE ZDRAVSTVENO STANJE! Legenda Partizana napustila klub u najgorem mogućem momentu...

Prvi čovek Mačve, Ivica Kralj povukao se zbog zdravstvenih razloga. Trajao je skoro šest godina njegov mandat u Šapcu, ali izgelda da je zajedničkom putovanju došao kraj. Legenda Partizana i reprezentacije Srbije danas je podneo ostavku. 

Informer

Od 11. januara 2015. Kralj je na funkciji direktora kluba, a za to vreme Mačva je uspela da izbori opstanak u Prvoj ligi Srbije, a potom i da četiri godine zaredom igra Superligu! 

Informer

- Posle više od pet godina vođenja kluba podnosim ostavku na mesto predsednika. Ponosno mogu da kažem da smo ispisali najlepšu istoriju Mačve. Posle 65 godina plasirali smo se u Superligu Srbije, ušli u polufinale Kupa Srbije, omasovili i organizovali Omladinsku školu. O infrastrukturi je suvišno pričati. Da bi se došlo do ovakvih rezultata potrebno je svakodnevno dosta rada i energije, što se odrazilo i na moje zdravstveno stanje - objasio je Ivica Kralj svoju odluku. 

Informer

- Zahvaljujem se saradnicima, predsedniku Skupštine grada Šapca, Nemanji Pajiću, koji je uvek imao razumevanja i bio uz klub. Naravno, veliko hvala navijačima Mačve i svim Šapčanima na podršci, a klubu želim puno uspeha i dobrih rezultata u budućnosti - završio je Kralj.