Autor: Informer.rs

12.11.2020.

09:44

Foto:

Sport

KONAČNO, OVO ĆE UZDRMATI ŠPANCE! Bugarin BRANI Jovića, OPLEO po Zidanu!

Srpski napadač je na meti španski medija skoro od prvog dana dolaska u Real, a u njegovu odbranu stao je legendarni napadač Totenhema i Mančester junajteda Dimitar Berbatov.

- Protiv Valensije on je ušao da odigra malu minutažu kada je Real Madrid već gubio 4:1. Ako Zidan nastavi da previđa Jovića to neće dobro da se završi. On ne igra tamo gde bi mogao da ispuni svoj potencijal -  rekao je Berbatot, koji je svestan da Jović nije dobro igrao na nekim mečevima, alimožda nije sve samo krivica momka iz Bijeljine.

Informer

 

- Tačno je da Jović nije iskoristio prilike koje su mu date i zaista ne znam zašto je to tako. Ipak činjenica je da ne mislim da će Zidan promeniti Benzeminu ulogu da bi dao Luki minute. Karim je Zidanov prvi napadač i ne verujem da će promeniti njegovu ulogu kako bi Luka dobio minute. Možda bi Jović trebalo da se prilagodi i zaigra u veznom redu. Trebalo bi o tome pričati sa Zidanom jer je možda problem u tome što Luka ne može da se prilagodi - dodao je Berbatov.

Legendardni napadač ističe da u ovom momentu karijere Lukini prioriteti moraju da budu jasni.

- U svakom slučaju Luka mora da nastavi da radi i trenira i da pokaže Zidanu da želi da se poboljša. Možda Zidan u njemu vidi drugog igrača u budućnosti. Jović se verovatno dobro oseća u Madridu, ali ako zaista voli fudbal prioritet mora da mu bude da igra.

Bonus video