Autor: Informer.rs

13.11.2020.

00:27

Foto:

Sport

MARŠAL PUN SEBE NAKON POBEDE! "Cela Škotska je u euforiji! Bilo je ponižavajuće kada smo primili gol!"

Heroj svih Škota večeras, a i u budućnosti sigurno, nakon meča nije mogao da sakrije svoje oduševljenje. 

- Zaista neverovatan osećaj i olakšanje. Žao mi je što naše porodice i dragi ljudi nisu bili sa nama, jer je ovo važan trenutak. Nisam nešto prisutan na društvenim mrežama, ali mogu da zamislim šta se tamo dešava. Verovatno je u euforiji cela Škotska - rekao je Maršal i dodao.

Informer

- Nismo smeli da dozvolimo da propustimo ovakvu šansu. Bila je različita atmosfera na početku i na kraju utakmice, Srbija je promenila ritam, više napadala. Bio je poražavajući osećaj kad smo primili gol od srbije. Onda smo ipak uspeli da se konsolidujemo i povratimo samopouzdanje i dobro privedemo kraju utakmicu - istakao je Maršal.

Veliki uspeh za fudbal u Škotskoj koji se posle dugog "posta" ponovo plasirao na veliku fudbalsku smotru. 

Informer

- Imamo mlade momke koji uživaju u uspehu. Taj uspeh smo dugo čekali. U svlačionici je emotivno, vesela atmosfera i zapravo se radujem da se vratim saigračima da slavimo.

Pohvalio je Maršal i rad selektora Stiva Klarka. 

- Bilo je dosta priprema za utakmicu, imali smo i posebne pripreme ako dođe do jedanaesteraca. Stiv Klark je sjajan čovek i odličan selektor. Zahvaljujući njemu i njegovim čvrstvim stavovima i principima rada koje smo sledili, uspeli smo i da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Verovao je u nas i verovali smo i mi njemu, na kraju se to isplatilo.

Informer

Na kraju sportski Maršal je istakao da je i Srbija igrala dobro. 

- Srbija je dobro igrala, ali mi smo uspeli da ih zaustavimo u zamislima. Možda bismo bili komforniji da smo dali i drugi gol - završio je golman Škota Maršal.