Autor: Informer.rs

17.11.2020.

14:36

Foto:

Sport

RUS PONIZIO SRBE! Sramota, "orlovi" su na najniže grane spali!

"Zbornaja komanda" veće je upisala tri boda potiv orlova koji moraju da pobede ukoliko žele da opstanu u grupi B, ali i nadaju se porazu Turaka protiv Mađarske.

Ruse pobeda vodi u Ligu nacija A, a neki smatraju da neće imati težak posao protiv slabe Srbije. Jurij Gavrilov, legendarni fudbaler Dinama, Spartaka i Lokomotive iz Moskve i selekcije SSSR je otpisao pulene Ljubiše Tumbakovića.

- Dobro je što je Srbija odigrala nerešeno sa Mađarskom. To nam odgovara. U poslednjem kolu igramo sa Srbijom i mislim da ćemo dobiti taj meč bez mnogo napora. Iskreno, ne mogu ni da zamislim opciju da ne dobijemo meč u Beogradu. Srbija u ovom momentu nije konkurentna ekipa, slaba je. Govorim na osnovu onoga što sam video od nje u poslednjih nekoliko utakmica. Potrebno je samo biti miran i dobro se pripremiti za meč, na kraju će sve biti dobro - rekao je Gavrilov za Izvestiju i dodao:

Informer

 

- Srbi nam neće biti problem. Pobedićemo i osvojićemo prvo mesto u grupi Lige nacija. Da odlučujući meč igramo protiv Mađarske ili Turske, ne bih bio tako siguran. Oni su na istom nivou sa nama. Srbija nije. Fali im nekoliko lidera tima, jer su odlučili da više ne igraju za reprezentaciju - istakao je Jurij Gavrilov misleći na Branislava Ivanovića i Nemanju Matića. 

Takođe, u timu neće biti Aleksandra Kolarova, Dušana Tadića, Filipa Đurićića.