Autor: Informer.rs

18.11.2020.

14:11

Foto:

Sport

POSLE DEBAKLA Srbije Luka Jović BRUTALNO iskren!

Srbija se nije plasirala na Evropsko prvenstvo ni posle 20 godina, a u Ligi nacija bi mogla da ispadne u  C diviziju, što je treći rang kontinentalnog fudbala).

- Na našu veliku žalost nismo uspeli da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Imali smo fenomenalnu šansu protiv Škotske. Da smo birali, nismo mogli da odaberemo bolju. Na kraju nismo ni imali sreće, međutim, nismo je ni zaslužili - kazao je za Sport klub Luka Jović, koji je protiv Škota postigao gol,a potom imao asistenciju u duelu sa Mađarima u Ligi nacija.

Informer

 

- Ne bih pričao toliko o sebi. Ovde smo za reprezentaciju. Nije bitno ko igra, ko postiže golove i asistira. Meni se namestilo tako protiv Škotske i Mađarske i drago mi je zbog toga. Ali, bitno je da pobedimo. Ja ne moram da postignem gol. Golovi su mi bitniji na klupskoj osnovi. U reprezentaciji je rezultat važniji.

Informer

 

Posle gola za Srbiju, valjda će Jović početi da rešeta u dresu Reala.

- Sigurno je da mi znače golovi, ali jako je teško kada ne igrate mnogo. Napadaču su potrebni golovi da bi stekao samopouzdanje. Ako nema samopouzdanje, nema ništa. Ako ima samopouzdanje, on pruža partije i iznad svog nivoa. Važno mi je da budem spreman za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

Bonus video