Autor: Informer.rs

18.11.2020.

23:18

Foto:

Sport

(VIDEO) LIGA NACIJA! Škoti ponovo izgubili i ostali bez A divizije! Bugarska, Slovačka i Severna Irska ispali!

Austrija je na svom terenu uspela da spase bod protiv trećeg tima Norveške 1:1. U sudijskoj nadoknadi. Strelac je bio Grbić u 94. minutu, prvobitno je Norvežane u prednost doveo Zahid posle sat vremena igre.

Još jedan remi u istoj grupi, Sverna Irska i Rumunija odigrali su 1:1 (0:0). Meč bez puno uzbuđenja, strelci su bili BOjs u 56. i Bikfalvi u 81. minutu. 

Pobeda Čeha protiv Slovačke nije im značila ništa ukoliko Škoti ne kiksu protiv Izraela. Ipak, uspeo je domaćin da slavi sa 2:0 (1:0), golovima Součeka i Ondraseka u 17. odnosno 55. minutu. 

Poklopio se Česima i rezultat sa drugog meča pošto je Izrael minimalnim rezultatom savladao Škotsku i tako ih uskratio za plasman u A Diviziju. Jedini gol na meču postigao je Solomon u 44. minutu. 

U okršaju treće grupe B Divizije za opstanak igrali su Irska i Bugarska. Utakmica je završena bez golova što znači da će Bugari naredni ciklus igrati u C diviziji. 

U istoj grupi Vels je slavio protiv Finske sa 3:1 i tako obezbedio A Diviziju za narednu Ligu nacija. Strelci su bili Vilson 29. minutu, Džejms 46. minutu i Mur 84. minutu. Jedini gol za Fince postigao je Puki u 63. minutu susreta.