Autor: Informer.rs

19.11.2020.

15:13

Foto:

Sport

ŠPANCI SIKĆU! Besni su na FSS zbog Gudelja!

Srbija nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo, ali jeste pobedila Rusiju 5:0 i obezbedila opstanak u B diviziji Lige nacija.

Španci su ljuti zbog velike minutaže koju je Gudelj dobio,  pošto je igrao u sva tri meča i na terenu proveo 300 minuta za samo sedam dana! Gudelj je odigrao svih 120 minuta protiv Škotske, a potom i po 90 protiv Mađarske i Rusije, što je razljutilo Đulena Lopetegija, trenera Sevilje.

Informer

 

Bivši trener Real Madrida je ljut što su njegovi igrači pred prevelikim pritiskom igranja i da na terenu provode više vremena nego što je optimalno, prenosi "Mundo deportivo".

- U tom smislu bes koji Sevilja oseća prema Fudbalskom savezu Srbije je jasan pošto je Gudelj odigrao gotovo tri kompletne utakmice i više od 300 minuta, tako da sigurno neće imati snage za utakmicu Sevilje protiv Selte u subotu. Srbija je igrala protiv Škotske, Mađarske i Rusije, u sve tri utakmice Gudelj je bio starter, a protiv Škotske je igrao i do penala. Igrao je 120 minuta protiv Škotske, a onda po 90 minuta protiv Mađarske i Rusije. Gudelj je u poslednjoj utakmici zamenjen tek u nadoknadi vremena, iako je Srbija imala osiguranu pobedu još ranije - navodi se u tekstu.