Autor: Informer.rs

22.11.2020.

15:03

Foto:

Sport

(VIDEO) ŠTA SE OVO DEŠAVA, DA LI MOŽE GORE? Mitrović izborio penal pa gledao PROMAŠAJ I BRUKU!

Fulam je za samo 45 minuta igre primio tri gola, a Everton je tada najavio novi trijumf.

Fulam je u prošlom kolu pobedio VBA (2:0) i prekinuo seriju od osam mečeva bez pobede, ali nije to dugo trajalo. Karamele su savladale tim Aleksandra Mitrovića i upisale prvu pobedu posle tri vezana poraza.

Fulam je kapitulirao već tokom prvih 60 sekundi meča. Everton je poveo golom Kalvert-Luina. Ispala je kompletna odbrana domaćina u bukvalno prvoj akciji gostiju.

Rid je poravnao rezultat u 15. minutu, ali je do kraja poluvremena Fulam još dva puta kapitulirao. Kalvert-Luin je u 29. minutu vratio prednost, a Dukure je ostao sam na petercu u 35. minutu i povećao vođstvo gostiju na 3:1.

Naš napadač Aleksandar Mitrović ušao je u igru u 58. minutu, a samo desetak minuta kasnije izborio je penal, ali nije žeelo da šutira. Kavaljero je prokockao sjajnu šansu da vrati svoj tim u igru, pošto je promašio sa bele tačke.

Obrukao se Ivan Kavaljero. Portugalac se okliznuo, prebacio ceo gol, a uz to je i nepravilno izveo udarac.

Informer

 

Ipak, u 70. minutu Foftus Čik je vratio nadu navijačima Fulama,  smanjio je minus na 3:2. Međutim, to je bilo sve od Fulama, gosti su do kraja sačuvali gol prednosti i upisali trijumf.