Autor: Informer.rs

28.11.2020.

17:32

Foto:

Sport

(VIDEO) BUNDESLIGA! Dortmund kiksnuo! Bajern slavio posle preokreta!

Veliko iznenađenje u Dortmundu režirao je Keln! "Jarčevi" su sa 2:1 (1:0) slavili protiv Borusije i tako upisali prvu pobedu u ovoj sezoni! Poveo je Keln preko Škirija u 9. minutu. 

Isti igrač je u 60. duplirao prednost svoje ekipe. Uspela je Borusija preko Torgana Azara da smanji na 2:1, ali ne i da sačuva bodove u Dortmundu!

Bajernovi rivali ne znaju da iskoriste kiks "Bavaraca", ali zato "Bavarci" znaju kako da iskoriste kiks rivala i povećaju bodovnu prednost! Minhenski tim slavio je protiv Štutgarta sa 3:1 (2:1) u gostima. Povele su "Švabe" preko Kulibalija u 20. minutu, ali je Kingsli KOman već u 38. poravnao rezultat. 

Robert Levandovski je preokrenuo na 2:1 u nadokladi prvog poluvremena. Do kraja meča u strelce se upisao i Daglaš Košta, te je Bajern naneo drugi poraz Štutgartu u ovoj sezonu!

RB Lajpcig je bez problema na svom terenu savladao Arminiju sa 2:1 (1:0). Poveli su "Bikovi" preko Anhelinja, Nkunku je povećao u 47. minutu susreta na 2:0, ali je Arminija uspela da smanji preko Klosa u 76. minutu susreta. 

Apsolutni hit u dosadašnjem delu prvenstva Union Berlin remizirao je na svom terenu sa Frankfurtom 3:3 (2:2). Poveo je domaćin preko Andriča u 100. sekundi susreta, a na 2:0 podigrao je Maks Kruze u 6. minutu.

Nije se predavao Ajntraht pa je Andre Silva za deset minuta poravnao rezultat - 2:2. NIje tu bio kraj golovima, Bas Dost je golom totalno preokrenuo rezultat za Frankfurt, ali je Kruze još jednim golom postavio konačnih 3:3.

Frajbrug je u gostima odigrao nerešeno sa Augsburgom 1:1! Poveli su gosti preko Grifa, ali je Vargas deset minuta pred kraj meča doneo bod Augsbugru.