Autor: Informer.rs

02.12.2020.

13:53

Foto:

Sport

ZIDANU SPREMAJU OTKAZ! Evo ko bi mogao da bude novi Lukin trener!

Pitanje je da li će Mariđani izvoriti drugu fazu takmičenja u eliti, a ako i uspeju vrlo je moguće da će ih sa klupe voditi drugi trener a ne Zinedin Zidan. 

Ozbiljno se spekuliše o otkazu koji se sprema Zidanu. U opticaju za njegovog naslednika su dva imena - bivši trener Totenhema Maurisio Poketino i trener podmlatka i legenda Reala Raul Gonzales.

Informer

 

Poketino bio najbolji izbor jer iza sebe ima rezultate, a ima i podugačak odmor od kada je raskinuo saradnju sa "pevcima". Veliki je poštovalac madridskog kluba, a pregovori neće biti preteški shodno tome da su se već odvijali u prošlosti i da je umalo došlo do dogovora.

Raula, sa druge strane, navijači obožavaju, ali do sada još uvek ne postoji konsolidacija da se njemu ukaže prilika, iako se često čuje da ni Zidan nije imao veliko iskustvo pre, ali da je uspeo sa Realom da ostvari višegodišnju dominaciju u Ligi šampiona.

Zidan ne razmišlja o ostavci.

- Ne, neću da podnesem ostavku - rekao je Zidan na konfreneciji za medije.

- Prolazimo kroz težak period, ali nastavićemo da se borimo. Ovde smo odigrali odlično prvo oluvreme, mogli smo da postignemo gol.

Bonus video