Autor: Informer.rs

06.12.2020.

08:17

Foto:

Sport

MILOJEVIĆ UCENJUJE FSS! Biće selektor Srbije, ali OVAJ ČOVEK MORA DA ODE!

Kako prenosi "Žurnal" Milojević će prihvatiti ponudu i naslediće Ljubišu Tumbakovića ukoliko se ispune uslovi koje je postavio.

Prvo je neophodno da FSS plati obeštećenje Al Ahliju sa kojim bivši trener Zvezde ima čvrst ugovor i koji je inače demantovao da Milojević odlazi, a potom i najvažnije da se reši pitanje sportskog direktora.

Informer

 

E, to će već biti problem, jer je FSS pružio podršku Vladimiru Matijaševiću na toj funkciji.

"Žurnal" piše da Milojević nikako ne želi da sarađuje s njim, jer nisu u dobrim odnosima još iz perioda iz Čukaričkog. Netrpeljivost je, navodno, počela posle osvajanja Kupa Srbije 2015. godine i ubrzo je Milojević otišao iz kluba, pa tako želi da na novoj funkciji nema nikakve dodirne tačke sa Matijaševićem.

Nije poznato da li će FSS ispoštovati uslov Vladana Milojevića. Ali, jedna stvar je jasna, Ljubiša Tumbaković neće sedeti na klupi reprezentacije u novom ciklusu.

Konačnu odluku će doneti zamenik predsednika FSS-a Marko Pantelić, a pored nekadašnjeg trenera Crvene zvezde u igri su Slaviša Jokanović i Veljko Paunović, koji imaju takođe ugovore u Kataru i Engleskoj, odnosno Ivan Jovanović (bivši trener APOEL-a), koji je bez angažmana.

Bonus video