Autor: Informer.rs

07.12.2020.

22:17

Foto:

Sport

HAOS U BARSELONI! PJANIĆ POBESNEO! Nisam zadovoljan!

Barselona je oplovila u sivilo, a sa sobom je počela da vuče i svakog člana katalonskog giganta. Počevši od Lea Mesija, pa sve do bosansko-hercegovačkog veznjaka Miralema Pjanića, koji je leto zadužio opremu Barselone. 

Informer

Da stanje u klubu nije dobro, govori i situacija da većina igrača nisu zadovoljna statusom, pa je tako Leo Mesi rešio da ode sa "Kamp Noua", dok je Pjanić, koji je tek stigao, već izuzetno nezadovoljan minutažom. 

- Iskreno, ne razumem zašto je situacija ovakva. Želim više da igram, znam da mogu da pružim mnogo - počeo je razgovor za "Gazetu" Miralem Pjanić i dodao.

- Nisam zadovoljan. Ne mogu da budem zadovoljan. Tokom karijere nikad nisam prihvatao ideju da ne igram, pa tako ne mogu ni sad. Videćemo, spreman sam, treniram dobro i čekam, to je sve što mogu da učinim. Situacija je veoma delikatna i uopšte mi ne odgovara. 

Informer

Pjanić je istakao da nije siguran zašto je njegova minutaža toliko mala, jer je uvek ispunjavao sve zahteve. 

- Kad god me je trener pozvao i dao mi šansu bio sam spreman. Ispunjavao sam zahteve, igrao sam dobro. Ne znam šta bih više mogao da učinim. Treniram, spreman sam - podvukao je Miralem Pjanić priču o aktuelnoj situaciji u Barseloni. 

Upitan je na konferenciji za medije pred meč sa Juventusom Ronald Kuman zašto je situacija sa Pjanićem takva kakva jeste i zašto nije na nivou iz vremena kada je nastupao za sutrašnjeg protivnika. 

Informer

- Njegova pozicija i uloga ne mogu da se porede sa onim u Juventusu. Igramo drugačije od njih. Teško je, problem je i što je kasno stigao, ali ne sumnjam u Pjanića - rekao je Ronald Kuman. 

Kako sada stvari stoje, teško će nova uprava Barselone izaći na kraj sa problemima kojih je već sada mnogo, a koji se gomilaju iz dana u dan. Da stvar bude još gora i Pjanić, čini se, neće imati još mnogo srpljenja za Katalonce!