Autor: Informer.rs

14.12.2020.

10:35

Foto:

Sport

ALBANSKI PROVOKATOR IZNERVIRAO LEGENDU! Kada ga video odmah je ugasio televizor!

Dve fudbalske legende, Patris Evra i Tjeri Anri, imale su plan da zajedno gledaju fudbal , Anri je pozvao Evru u svoj dom, ali utakmica na kraju nije odgledana!

Šta se zapravo dogodilo, objasnio je nekadašnji levi bek tima sa Old Traforda, koji je trebalo da bude gost u Anrijevoj kući. Bivši napadač Arsenala je ugasio televizor jer je na početku meča video vezistu Švajcarske (albanskih korena) Granita Džaku sa kapitenskom trakom!

Informer

Granit Džaka trn u oku Tjeri Anria


Ovo je Patris Evra ispričao nakon meča koji su odigrali Arsenal i Barnli, a Džaka dobio crveni karton.

- Jednog dana me Tjeri Anri pozvao u svoju kuću, trebalo je da gledamo Arsenal. Uključio je TV i prva slika koju smo videli je Granit Džaka sa kapitenskom trakom. Anri je isključio TV i rekao da ne može da gleda kako je Džaka kapiten njegovog tima  - ispričao je Patris Evra.

Francuski defanzivac Patris Evra, poznat je po tome da nema dlake na jeziku, a često gostuje u emisijama kao stručni konsultant i neretko otriva zanimljive detalje iz svog i života svojih prijatelja.

Nakon 12 kola u Premijer ligi Arsenal ima 13 osvojenih bodova. Pored četiri pobede i jednog remija, ostvarili su čak sedam poraza, a poslednji je upisan protiv Barnlija, kada je Granit Džaka isključen, a Pjer-Emerik Obamejang postigao autogol.