Autor: Informer.rs

17.12.2020.

13:16

Foto:

Sport

LALE NAPUŠTA "LALE"? Šok! Jedan od najboljih trenera napušta Srbiju, ide u komšiluk?

Nije čest slučaj da treneri koji se nalaze u smamom vrhu elitnog ranga napuste klub, ali javna je tajna da je FK Vojvodina u ozbiljnim finansijskim problemima, pa stručni štab i igrači ne mogu da misle samo na fudbal. Fudbaleri brinu o egzisteniciji, trener ih i dalje izvanredno motiviše, ali turbulencije u novosadskom klubu  daju nadu Borcu iz Banjaluke da može da dovede Nenada Lalatovića!

Informer

Mnogi klubovi bi ga poželeli! Nenad Lalatović

-Promena na klupi je izvesna i sve ide ka tome da Jagodić napusti ekipu. On bi se prebacio na upražnjeno mesto sportskog direktora, a Lalatović bi preuzeo vođenje tima. Problem je njegov ugovor sa Vojvodinom, koji važi do narednog leta. Ipak, problemi u novosadskom timu bi mogli da ga ubede da napusti klub i pre isteka ugovora, rekao je za ''Glassrpske'' izvor blizak Borcu.

Pre samo nekoliko nedelja, Lalatović je istakao da će Vojvodini biti teško da ga zameni kada ode. On je odlazak najavljivao zbog teške finansijske situacije u klubu i dugovanjima prema igračima i ostalim zaposlenima.

Nenadu Lalatoviću bi to bio prvi posao van Srbije, a ukoliko Banjalučani ne dogovore saradnju sa nekadašnjim trenerom Crvene zvezde, okrenuće se nekom od manje atraktivnih rešenja. Za sada su u prvom planu, na toj listi, Darko Vojvodić, Vule Trivunović, Dragan Jović i Nemanja Miljanović, koji su daleko dostupniji Borcu.