Autor: Informer.rs

20.12.2020.

13:09

Foto:

Sport

ZA ALBANCA SU SRBI UBICE! Igrač lažne države igra sa Srbinom u timu i BRUTALNO LAŽE!

Iako zvaničan Madrid ne priznaje tzv. Kosovo, španski novinar Migel Anhel Lara u propagandnom tekstu pod nazivom "Kosovo - tim koji nema igrače rođene u nepriznatoj zemlji" stao je na stranu Albanaca.

Posebno je istakao priču reprezentativca Vedata Murićija, fudbalera Lacija koji je rođen u Prizrenu 1994. godine. U njoj su Albanci predstavljeni kao nevine žrtve Srba.

Informer

Vedad Murići, saigrač Milinković Saveća

- Prve četiri godine znao je samo za buku kalašnjikova ili rakete i za krike očaja. Po 50 ljudi spavalo je jednom lokalu na kutijama od flaša. Njegova ishrana bili su samo hleb i luk. On se seća srpskih trupa kako dolaze u njegovu kuću i daju njegovoj porodici dva sata da pobegnu pre nego što "izbrišu" celu populaciju - piše Lara i dodaje izjavu Murićija:

- Alah nas je štitio - kazao je Murići!

Podsećanja radi, Španci sa lažnmom državom Kosovo igraju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. A iako država ne priznaje tzv. Kosovo, najava da neće igrati sa njima, brzo su promenili ploču. Sramota.

Inače, nije na odmet podsetiti da Baskijci žele se odvoje od Španije i u budućnosti nastupaju samostalno na evropskim i svetskim takmičenjima.