Autor: Informer.rs

21.12.2020.

23:48

Foto:

Sport

BIĆE NEZAUSTAVLJIVI! Liverpul dovodi prvaka Evrope!

Kako javljaju francuski mediji, Liverpul je veoma zainteresovan za vezistu Lila, Renata Sančeza! Portugalac sa "dogama" vezan otkupnom klauzulom od 27.000.000 evra, ali obzirom na finansijske probleme unutar trenutnog lidera Lige 1 transfer bi lako mogao da se završi i za 20.000.000 evropskih novčanica. 

Informer

Sančez je dete Benfike, ali je kao tinejdžer potpisao ugovor sa Bajernom u transferu vrednom 35.000.000 evra. U Minhenu se nije najbolje snašao, te je sreću potražio u Svonsiju koji je tada igrao u Premijer ligi, ali su i "labudovi" imali previsoka očekivanja od golobradog Portugalca.

U avgustu 2019. godine Lil ga je otkupio od Bajerna za 20.000.000 evra, a u francuskoj počeo je da pruža partije kakve se od njega očekuju!

Informer

Sančez je aktuelni šampion Evrope sa Portugalijom, a svojevremeno je bio najbolji mladi fudbaler sveta, ali je njegov transfer u Bajern usporio njegov napredak. U Liverpulu u njemu vide zamenu za Džordžinija Vajnalduma kojem ističe ugovor, a sve su šanse da do nastavka saradnje neće doći, te da će ga "redsi" na zimu prodati kako bi izvukli neki "dinar" za njega!