Autor: Informer.rs

21.12.2020.

22:48

Foto:

Sport

"GROBARI" ĆE SE NASLAĐIVATI AKO ON IZBACI ZVEZDU! Milan sprema BOMBU za januar!

Milan je fantastičan ove sezone, prvi je u Seriji A posle dugo godina, a čelnici kluba rešili su da nagrade trenera i struku sa pojačanjima u januaru i to kakvim! Već je svima poznata priča o Milanovom interesovanju za Luku Jovića, ali danas su italijanski mediji dodali da je tema predstavnika MIlana sa Falijem Ramadanijem i Nikola Milenković!

Informer

Milenković već godinama oduševljava javnost u Italiji, a ove sezone je uz Dušana Vlahovića najbolji fudbaler Viole koja se bori za opstanak. Leva noga i sjajna pas igra već nekoliko prelaznih rokova u Firencu dovodi skaute mnogih klubova, ali je "Viola" odbijala sve ponude manje od 40.000.000 evra! 

Informer

Ipak, kako produkt Partizanove škole nije potpisao novi ugovor, a aktuelni ističe kroz 18 meseci, može se očekivati da Fiorentina popusti i smanji cenu, a tu šansu vreba Milan! "Rosoneri" imaju dva kvalitetna štopera, a mesto popunjavaju golobrati Kulalu i Gabija, Milenković je dokazan fudbaler, sa iskustvom u Italiji i mogao bi da bude presudni faktor u borbi za skudeto!

Informer

Milan će u narednoj fazi takmičenja u Ligi Evrope igrati protiv Crvene zvezde, a "rosoneri" bi u Beograd mogli da stignu sa dva Srbina u ekipi, bar kako sada stvari stoje!