Autor: Informer.rs

23.12.2020.

09:28

Foto:

Sport

SKUPŠTINA U DOBA KORONE! Klub iz Humske održaće sednicu kao nikad do sad!

Glavni razlog za to jesu odluke mere koje su u Srbiji na snazi zbog pandemije koronavirusa, pa će na sednici Skupštine biti samo radno predsedništvo kluba, prenosi "Sportski žurnal".

To su Žarko Zečević, Vladimir Vuletić, Ivica Iliev, kao i overivači zapisnika i članovi verifikacione komisije. Ostali, odnosno delegati, neće moći da prisustvuju, ali će svoje primedbe moći da pošalju u odgovoru na izveštaje o radu kluba koje su ranije dobili na kućnu adresu.

Informer

 

Zbog svega toga, ova Skupština FK Partizan biće kao nijedna do sada, pa će u suštini biti pre svega protokolarna. Na njoj ne treba očekivati radikalna rešenja kluba, uprkos tome što situacija u Humskoj nije ni blizu dobre, kako iz finansijskog, tako i iz sportskog ugla.

Partizan je 31. decembra 2019. po izveštaju revizora imao dugovanja u visini od 31.000.000 evra, a obračun za 2020. godinu saznaćemo tek za nekoliko meseci.

Ood tada crno-beli jesu pravili transfere poput Strahinje Pavlovića u Monako (10.000.000 evra), Umara Sadika u Almeriju (za sada 5.000.000 evra) i Filipa Stevanovića u Mančester siti (6.500.000 evra), ali i jesen bez učešća u grupnoj fazi Lige Evrope ostavila je traga u poređenju na prethodnu godinu...