Autor: Informer.rs

23.12.2020.

11:11

Foto:

Sport

SRBINU SU DANI ODBROJANI! Nikolić pred smenom!

Ima razloga za brigu ovih dana trener fudbalera Lokomotive Marko Nikolić, jer postoje velike šanse da Masimo Karera stigne u ruskog velikana - tvrdi tamošnji novinar Aleksandar Andonov.

Sportski direktor kluba je već otišao, veliki deo uprave odlazi takođe, a po svemu sudeći  ni pozicija Marka Nikolića nije sigurna.

Informer

Odlazak ili nova šasna? Marko Nikolić

Kako stvari stoje, velike su šanse da novi trener Lokomotive bude Masimo Karera, a po informacijama novinara Aleksandra Andonova, agent Timur Gurckaja gura Kareru u Lokomotivu, što je jasan znak da u klubu razmišljaju o promeni šefa struke i da su nezadovoljni Nikolićevim učinkom u jesenjem delu sezone.

- Karera je dobio otkaz (u AEK-u, prim.aut.). To bi trebalo da zabrine Nikolića. Agent Gurckaja, koji je blizak sa Karerom, aktivno lobira za njega u Lokomotivi. Velike su šanse da uspe - napisao je Andronov, a prenose brojni ruski mediji. U Rusiji Karera i dalje uživa veliki ugled, jer je 2017. osvojio titulu prvaka sa Spartakom iz Moskve. 

Srpski stručnjak, ostvario je solidan rezultat sa Lokomotivom u Ligi šampiona, gde je osvojio tri boda, isto koliko i legendarni trener Mašinovođa Juri Sjomin u poslednja dva nastupa, ali Lokomotivi ne ide u domaćem prvenstvu, gde je polusezonu završila na osmom mestu sa 13 bodova manje od lidera Zenita. Da li će Nova godina doneti Nikoliću novu glavobolju ili potpuno poverenje, ostaje da se vidi...