Autor: Informer.rs

24.12.2020.

12:28

Foto:

Sport

BORAC SUSPENDOVAN ZBOG DUGA OD 18.000 EVRA! Uprava u neverici o kakvoj se hajki radi!

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine je još 1. decembra doneo odluku da će  Borac iz Banjaluke biti suspendovan ukoliko do 21. decembra ne isplati dug koji ima prema fudbaleru Mladenu Lučiću i za to podnese dokaze Savezu. Dug Borca prema igraču iznosi 36.700 konvertibilnih maraka (18.820 evra).

U odluci Disciplinske komisije se navodi da će Borac u suprotnom biti suspendovan od odigravanja prvenstvenih i kup utakmica u nastavku sezone.

Direktor FK Borac Dejan Lukendić rekao je da klub ne spori da dug postoji, ali da on iznosi 32.500 konvertibilnih maraka, a ne 36.700.

Informer

Banjalučani su nedavno bili gosti Crvene zvezde

- Borac ne beži od svojih obaveza i kao što sam prošli put rekao, sve će biti regulisano. Treba da se utvrdi stvarni dug. Ovi ljudi, na čelu sa bivšim predsednikom Vicom Zeljkovićem, izmirili su milionska dugovanja, tako da će izmiriti i sve tekuće obaveze. Ne vidim stvarno čemu dizanje tenzija, ne igramo sutra utakmicu pa da smo kao suspendovani i ne možemo da igramo. Sve obaveze koje imamo, mislim na tekuće, biće isplaćene u kratkom roku - rekao je direktor Borca Dejan Lukendić za SportSport.ba.