Autor: Informer.rs

24.12.2020.

20:00

Foto:

Sport

KAPITEN GRAĐEVINARA NAPUŠTA BANJICU! Sjajni vezista dobio ponudu koja se ne odbija!

Maltežani su opasno zagrizli za jednog od najboljih vezista Super lige, kojeg krasi jedan od najrazornijih šuteva na našim terenima. Đurić, koji ima 33 godine, karijeru će nastaviti u Balzanu, a potisao je ugovor na godinu i po. 

- Želim da se zahvalim ljudima u Radu na neverovatnoj korektnosti. Od srca želim klubu da izbori opstanak, jer to zaista zaslužuje. Čast mi je što sam bio kapiten - kaže popularni Laki Đurić i dodaje:

Informer

Karijeru nastavlja na Malti, Milan Đurić

- Prezadovoljan sam uslovima, liga nije kvalitetnija od naše, ali po svemu što sam do sada čuo, uveren sam da nisam pogrešio. 

Đurić iza sebe ima bogatu karijeru, igrao je u Makedoniji, Poljskoj, BiH, Hrvatskoj, Azerbejdzanu, Vojvodini, a u Rad je došao iz Australije. 

- Rad je jedini beogradski klub za koji sam igrao u karijeri, iako sam rođen u našem glavnom gradu i moram da kažem da mi je bilo prelepo. Sa Balzanom sam potpisao ugovor na godinu i po, ali voleo bih da na Malti i završim karijeru, ukoliko se izborim za još jedan potpis. Ipak, ko zna kuda će me put odvesti - zaključuje za Informer Milan Đurić.