Autor: Informer.rs

26.12.2020.

17:27

Foto:

Sport

SRBIN JE NAJTRAŽENIJA "ROBA" OVE ZIME! Potežu se VEZE zbog Jovića! Premijerligaš se uključio u trku za njegov potpis!

Čini se da su dani Luke Jovića u Madridu odbrnojani i da će sprski napadač već u januaru napustiti Real i otići negde makar na pozajmicu. Prvi u redu zainteresovanih je Milan koji želi da ojača roster i nastavi trku sa bogatijim konkurentima u Seriji A, ali i u Ligi Evrope gde je prva prepreka Crvena zvezda. 

Informer

Jovića žele i u Bundesligi i to Herta iz Berlina, ali i njegov bivši klub Ajntraht koji se oprostio od Basa Dosta, a sada je Jović ponovo tražena roba i u Premijer ligi! Kako prenosi Džoni Filips sa "Skaj sporta" Vulverhemton je izuzetno zainteresovan da dovede Luku Jovića, a dodatno bi mogle da pomognu veze koji ima jedan od najbližih saradnika sa "vukovima" Žorž Mendeš.

Informer

U Vulvsima ima mnogo igrača koji su poreklom iz Portugala, ali ima i onih koji su karijeru gradili u Portugalu što je slučaj i sa Jovićem koji je posle Zvezde nastupao za Benfiku. Prvi napadač "vukova" Raul Himenez povređen je, a u prošlosti već je sarađivao sa Jovićem upravo u Benfici. 

Informer

Koliko je realno da Jović obuče dres Vulverhemtona za sada nije poznato, obzirom da Vulvsi ne spadaju u sam "krem fudbala", ipak, srpskom napadaču je preko potrebno mesto gde će ga "voleti" i gde će igrati, a Vulvsi jesu takva sredina. Pored toga, istoriju sa Vulverhemtonom ima i njegov nekadašnji saigrač iz dana u Crvenoj zvezdi, Nenad MIlijaš koji je izgradio lepu karijeru na Ostrvu upravo u dresu "vukova"!