Autor: Informer.rs

28.12.2020.

16:29

Foto:

Sport

KLUBOVI ĆE "ZARATITI" ZBOG SRBINA! Real poslao UNOSNU ponudu!

Priča oko Luke Jovića većini je poznata, Srbin je na izlaznim vratima Reala, zainteresovanih klubova ima mnogo, ali Madriđani koče sa klauzulom o obaveznom otkupu posle pozajmice (nešto manje od 60.000.000 evra) što se ne sviđa konkurentima za njegov angžaman. 

Informer

Ipak, nije Luka Jović jedini za koga se otimaju klubovi! Marko Dmitrović poslednjih sezona slovi za jednog od najboljih golmana u ligi, Atletiko ga je želeo kako bi pojačao konkurenciju Oblaku, ali je Srbin ostao i dočekao šansu da se evropske ekipe iz Primere interesuju za njega. 

Informer

Ugovor sa Eibarom ističe mu u junu, te je on po pravilima UEFA u mogućnosti da pregovara sa klubovima već od 1. januara. Sevilja, Real Sosijedad, Valensija, pa i Seltik bili su zainteresovani, ali bez konkretnih ponuda. Ipak, danas je stigla i jedna zvanična i to iz Real Betisa. 

Informer

Kako prenosi "Gol Digital" ponuda glasi - ugovor do 2024. godine i mnogo bolji finansijski uslovi nego u Eibaru. Pored toga ističu da će Sevilja, Real Sosijedad i Valensija teško parirati Betisu. Ipak, kao prednost Sevilje i Sosijedada je što će naredne godine verovatno igrati Evropu što može da bude primamljivo za Dmitrovića kao novo iskustvo. 

Ostaje da se vidi gde će Dmitrović nastaviti karijeru, ali red za njegov potpis je sve duži!