Autor: Informer.rs

29.12.2020.

16:22

Foto:

Sport

OLAKŠAVAJUĆA OKOLNOST ZA ZVEZDU! Milan prodaje standardnog veznjaka!

Vezista Milana Rade Krunić nalazi se na meti Frajburga i Torina, a kako prenosi "Kalčomerkato" "rosoneri" su voljni da saslušaju ponude za reprezentativca Bosne i Hercegovine. 

Informer

Nekadašnji fudbaler Verone jedna je od najvećih želja Marka Đanpaolija sa kojim je sarađivao baš u Milanu gde ga je i doveo za 8.000.000 evra. Krunić je počeo da dobija šansu i sada kod trenera Stefana Piolija, a igra i sve bolje te ostaje da se vidi da li će strateg Milana prihvatiti da se odrekne momka iz Foče. 

Informer

- Krunić je odigrao sjajan meč. Imao je tako snažnog rivala kao što je Milinković Savić, a njihovi bočni igrači su bili agresivni - rekao je Pioli nakon meča sa Laciom.

Pored toga, ostaje da se vidi da li je Krunić spreman da iz tima koji se bori za titulu ode da se bori za opstanak, pored toga poznata je ljubav Radeta Krunića prema Zvezdi protiv koje će imati priliku da igra u februaru u okviru šesnaestine finala Lige Evrope. Pored toga, on je na evropskoj sceni bio standardan upisao je svih šest nastupa i postigao jedan gol.